Elazığ İl Sağlık Müdürlüğü

Elazığ İl Sağlık Müdürlüğü

Sbü Elazığ Eğitim Ve Araştırma Hastanemizde Yaz Şenliği

Güncelleme Tarihi: 27/06/2018

İl Sağlık Müdürlüğümüze bağlı Sağlık Bilimleri Üniversitesi Elazığ Eğitim ve Araştırma Hastanesi yönetimi tarafından düzenlenen Yaz Şenliği’nde sağlık çalışanları stres attı.

Hastalarımıza ve sağlık çalışanlarına  moral ve motivasyon sağlamak üzere  hastaneye bağlı Rızaiye kampüsünde düzenlenen şenliğe İl Sağlık Müdürümüz Doç. Dr. Cahit POLAT, hizmet başkanlarımız, Hastane Başhekimi Doç. Dr. Hasan KORKMAZ, sağlık tesislerimiz ve diğer kamu kurumu idarecileri, Sağlık-Sen Şube Başkanı ve yetkilileri, çalışanlarımız ve yakınları katıldı.

GÖRSEL MEDYA :https://www.youtube.com/watch?v=8h4cOgsOqA0&feature=youtu.be