Elazığ İl Sağlık Müdürlüğü

TC. T.C. Sağlık Bakanlığı
Elazığ İl Sağlık Müdürlüğü

Sağlık Müdürümüz Doç. Dr. Cahit POLAT STK Platformunda Elazığ Şehir Hastanesi’ni Tanıttı

Güncelleme Tarihi: 03/08/2018

Elazığ Sivil Toplum Kuruluşları (STK) Platformu tarafından Elazığ Şehir Hastanesi ile ilgili olarak düzenlenen toplantıya katılan İl Sağlık Müdürümüz Doç. Dr. Cahit POLAT,  Elazığ Şehir Hastanesi’ nin hizmete başlayacağı tarih ve sunulacak hizmetler hakkında bilgi verdi.

30.07.2018 Pazartesi günü Elazığ Sivil Toplum Kuruluşları (STK) Platformu Dönem Sözcüsü İbrahim KAYAOĞLU tarafından Belediye Kültür Merkezi' nde düzenlenen ve İl Sağlık Müdürümüz Doç. Dr. Cahit POLAT’ ın Elazığ Şehir Hastanesi’ nin tanıtımı ile ilgili olarak geniş bir slayt sunumu eşliğinde yapılan toplantıya; Hizmet Başkanlarımız, Başkan Yardımcılarımız, idareci ve çalışanlarımız ile birlikte diğer STK temsilcileri ve davetliler katıldı.

Elazığ Şehir Hastanesi’ nin 1 Ağustos 2018 Çarşamba günü açılacağını söyleyen Doç. Dr. POLAT “ İlimize her yönden büyük bir değer katacak olan Elazığ Şehir Hastanesi, Türkiye’ nin hizmete giren 6. Şehir Hastanesi Çok Şükür tamamlandı. Bir zamanlar Elazığ da basit hastalıklar için bile İl dışına hasta sevk edilirken,Çok Şükür geldiğimiz noktada çok özellikli ameliyatlar çok özellikli tedaviler artık İlimizde yapılmakta. Bırakın İl dışına hasta sevk edilmeyi İl dışından hasta almaktayız hatta yurt dışından bile İlimize şuan tedavi için hasta gelmekte gerçekten Elazığ Şehir hastanesi çok önemli bizler sağlıkçılar olarak çok heyecanlıyız çok gururluyuz bu hastaneler gerçekten rüya hastaneler ben 25 yıllık hekimim bize birkaç yıl önce bu hastanelerden bahsedildiğinde buna inanılması güçtü” dedi.

Soru cevap şeklinde devam eden toplantının son bölümünde katılımcıların sorularını cevaplayan Doç. Dr. POLAT, “Eğitim Araştırma Hastanesi ve Diş Hastanesi 1 Ağustos Çarşamba günü Elazığ Şehir Hastanesinde hizmet vermeye başlayacaktır“ Şeklinde ifade ett