Elazığ İl Sağlık Müdürlüğü

TC. T.C. Sağlık Bakanlığı
Elazığ İl Sağlık Müdürlüğü

Elazığ Valisi Sayın Çetin Oktay Kaldırım’ dan Elazığ Şehir Hastanesi’ne Anlamlı Ziyaret

Güncelleme Tarihi: 01/08/2018

İlk hizmet günü olması münasebetiyle Elazığ Şehir Hastanemize anlamlı bir ziyaret düzenleyen ilimiz Valisi Sayın Çetin Oktay KALDIRIM, İl Sağlık Müdürümüz Doç. Dr. Cahit POLAT, Hizmet Başkanlarımız, Hastane Başhekimi Doç. Dr. Hasan KORKMAZ ve sağlık yöneticilerimiz tarafından karşılandı.

Ziyaret ve inceleme gezisine Şehir Hastanemizin Poliklinikler katını gezerek başlayan Sayın Valimiz Çetin Oktay KALDIRIM, burada hasta ve hasta yakınları ile bir süre sohbet ederek, Elazığ Şehir Hastanesi hakkında görüş ve beğenilerini dinledi.

Daha sonra beraberindeki heyet ile birlikte hastanenin  Ameliyathane ve Yatan Hasta Servisleri başta olmak üzere diğer birimleri gezen Vali KALDIRIM, Elazığ Şehir Hastanesi hakkındaki izlenimlerini basın mensupları ile paylaşarak, değerlendirmede bulundu.

Ziyaret gezisi sonunda Hastanemiz Başhekimliği makamına geçerek, İl Sağlık Müdürümüz Doç. Dr. Cahit POLAT ve sağlık yöneticilerimiz ile bir süre sohbet eden Sayın Valimiz Çetin Oktay KALDIRIM, Elazığ Şehir Hastanesi’nin ilimize ve ülkemize hayırlı olsun dileklerinde bulunduktan sonra hastaneden, ayrıldı.01.08.2018

GÖRSEL MEDYA :

YAZILI MEDYA   :