T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Elazığ İl Sağlık Müdürlüğü

T.C. Sağlık Bakanlığı T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Elazığ İl Sağlık Müdürlüğü

112 Ve Umke Ekiplerimiz Miting Alanındaki Görevlerini Başarıyla Yerine Getirdi

Güncelleme Tarihi: 12/03/2019

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ ın Elazığ ziyareti sırasında miting alanında görev alan İl Sağlık Müdürlüğümüze bağlı 112 ve  Ulusal Medikal Kurtarma Ekipleri (UMKE)  görevlerini başarıyla yerine getirdiler.

09.03.2019 Cumartesi günü Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’IN vatandaşlara hitap edeceği miting alanında sabahın erken saatlerinde 112 İl Ambulans Servisi Başhekimimiz Dr. Işık AZTEKİN’ in sevk ve idaresinde yerlerini alan ekiplerimize  İl Sağlık Müdürümüz  Doç. Dr. Cahit POLAT, Sağlık Hizmetleri Başkanımız Uzm. Dr. Ramazan GÜRGÖZE, yöneticilerimiz ve çalışanlarımız eşlik ettiler.

İçinde her türlü acil müdahalenin yapılabileceği bir çadır hastane kuran 112 ve UMKE ekiplerimiz ziyaret boyunca baygınlık geçiren, tansiyonu düşen ve genel durum bozukluğu yaşayan vatandaşları anında çadır hastaneye naklederek tedavilerini sağladı. Durumu ciddi olan vatandaşların ise 112 Acil Servis Ambulansları ile hastanelere sevkleri sağlandı.

Alınan sağlık tedbirlerinde 2’si doktor, 112 ve UMKE ekiplerinden oluşan 70 yardımcı sağlık personeli, 14 ambulans ekibi alanda görev aldı. İl Sağlık Müdürümüz Doç. Dr. Cahit POLAT miting sonunda görevlerini başarıyla tamamlayan ekiplerimizle bir araya gelerek, kendilerine teşekkür etti.09.03.2019

YAZILI MEDYA   :

GÖRSEL MEDYA :