Müdürlüğümüzde Elazığ Şehir Hastanesi Koordinasyon Ve Değerlendirme Toplantısı Düzenlendi

Sağlık Müdürlüğümüze bağlı olarak illimizde yapımı devam eden ve 2018 yılında hizmete açılacak olan Elazığ Şehir Hastanesi konulu bir “ Koordinasyon ve Değerlendirme Toplantısı” düzenlendi.

27.02.2018 Salı günü Sağlık Müdürlüğümüz Sosyal Tesislerinde gerçekleştirilen toplantıya Müdürlüğümüz Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Yavuz ORUÇ, Sağlık Bakanlığı, Şehir Hastaneleri Koordinasyon Daire Başkanlığı Eğitim ve Kalite Sorumluları Şule ÜNER, Gökçen KESTEK, müdürlüğümüz ve bağlı sağlık tesislerinin idarecileri ve kalite sorumluları katıldı.

Sabah ve öğleden sonra olmak üzere iki oturum halinde düzenlenen toplantıda Elazığ Şehir Hastanesi’nin açılış süreci ve bu süreçte yapılması gereken konular hakkında bilgi alış verişinde bulunuldu.

YAZILI BASIN :