İl Sağlık Müdürümüz Prof. Dr. Cahit Polat’tan Aynı Günde İki İlçe Ziyareti; Palu Ve Kovancılar
17 Mart 2021

Merkez ve İlçe sağlık tesislerimize yönelik çalışma gezilerini rutin hale getiren İl Sağlık Müdürümüz Prof. Dr. Cahit POLAT’ın bu sefer ki gezi durağı Kovancılar ve Palu ilçeleri oldu.

İş yoğunluğu nedeniyle aynı gün iki ilçemize birden ziyaret düzenleyen İl Sağlık Müdürümüz Prof. Dr. Cahit POLAT, ilk çalışma gezisini Kovancılar Devlet Hastanesi’ne yönelik yaptı. 17.03.2021 Çarşamba günü beraberinde bulunan Hizmet Başkanlarımız ile birlikte Kovancılar Devlet Hastanesi’ni ziyaret eden İl Sağlık Müdürümüz Prof. Dr. Cahit POLAT, Hastane Başhekimi Uzm. Dr. İzzettin GÜNAY eşliğinde hastanedeki servis ve klinikleri gezerek, sunulan hizmetler hakkında bilgi aldı ve karşılıklı görüş alış verişinde bulundu.

Kovancılar Devlet Hastanesi’ndeki incelemelerini tamamlayan İl Sağlık Müdürümüz Prof. Dr. Cahit POLAT, daha sonra beraberindeki hizmet Başkanlarımız ile birlikte Palu İlçe Devlet Hastanesi’ne geçti. Hizmet Başkanlarımız ve Hastane Başhekimi Opr. Dr. M. Hatip TAŞVEREN eşliğinde hastaneyi gezen ve çalışmaları yerinde inceleyen İl Sağlık Müdürümüz Prof. Dr. POLAT,  tedavi için hastane de bulunan  vatandaşlar ve çalışanlarımız ile sohbet ederek, sunulan hizmetler hakkında bilgi aldı.

• 8.jpg
  • 7.jpg