Fethi Sekin Şehir Hastanemizde Anlamlı 1-7 Ekim Emzirme Haftası Kutlaması
07 Ekim 2023

1-7 Ekim Emzirme Haftası'na dikkat çekmek ve farkındalık oluşturmak üzere İl Sağlık Müdürlüğümüze bağlı Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi’nde anlamlı bir etkinlik düzenlendi.

06.10.2023 Cuma günü düzenlenen etkinliğe Müdürlüğümüz, Kamu Hastaneleri Hizmet Başkanı Uzm. Dr. Nilüfer KILIÇ, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Abdulkadir KANTARCIOĞLU, Hastane Başhekimi Doç. Dr. Şüheda KAYA ve her iki kurumdan idareciler, birim sorumluları ve çalışanları katıldı.

Etkinliğin ilk etabında 24 Ocak 2020 Elazığ depreminde hayatını kaybeden anne ve bebeklerinin anısına hastanenin kampüsünde hatıra ormanı oluşturuldu. Hatıra ormanı düzenlemesinden sonra ülkemizde yaşanan depremlerde hayatını kaybeden vatandaşlarımız, rahmetle anıldı ve dua edildi.

Hastanenin Konferans Salonu’nda devam edilen etkinlikte ise günün anlam ve önemini öne çıkaran “-7 Ekim Emzirme Haftası Kutlu Olsun” mesaj içerikli pasta kesilerek, katılımcılara ikram edildi.