T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Elazığ İl Sağlık Müdürlüğü

T.C. Sağlık Bakanlığı T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Elazığ İl Sağlık Müdürlüğü

Verem Eğitimi Ve Farkındalık Haftası Kapsamındaki Etkinliklerimiz Devam Ediyor

Güncelleme Tarihi: 11/01/2019

İl Sağlık Müdürlüğümüz tarafından Verem Eğitimi ve Farkındalık Haftası kapsamında düzenlenen etkinlikler, kurumumuza bağlı Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi ve Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi’nde ki eğitimlerle devam etti.

Verem Eğitimi ve Farkındalık Haftası kapsamında halkımızı verem hastalığı hakkında bilgilendirmek üzere 11.01.2018 Perşembe günü Tüberküloz İl koordinatörü Dr. Mehmet Kemal YENİHALve Hemşire Özlem ÜSTÜNDAĞI’ ın sunumları ile Müdürlüğümüze bağlı Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi ve Ruh Sağlığı Hastalıkları ve Hastanesi’nde düzenlenen eğitimlere yaklaşık 170 sağlık çalışanı katıldı.

Slayt gösterisi ve verem hastalığı konulu çeşitli sunumlar eşliğinde 4 gün süre ile devam eden eğitimler sırasında katılımcılara tüberküloz hastalığı, bulaşma ve korunma yolları, DGT( Doğrudan Gözetimli Tedavi) hakkında çeşitli bilgiler verildi. 11.01.2018

• 2-2.jpg