Acil Obstetrik Bakımı Çekirdek Ekip Stratejik Planlama Grup Toplantısı

İl Sağlık Müdürlüğümüzde Acil Obstetrik Bakımı Çekirdek Ekip Stratejik Planlama Grup Toplantısı yapıldı. 25.01.2019 tarihinde İl Sağlığı Müdürlüğü toplantı salonunda, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Abdulkadir KANTARCIOĞLU  Başkanlığında, Sağlık Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Ramazan GÜRGÖZE, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Yavuz ORUÇ, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Uzm.Dr. Ali ATAR, Fırat Üniversitesi Başhekim Yrd., İl ve İlçe Hastane Başhekimleri, Merkez ve İlçe Toplum Sağlığı Merkezi Başkanlarının katılımı ile Acil Obstetrik Bakımı Çekirdek Ekip Stratejik Planlama Grup  toplantısı yapılmıştır.Toplantıda gebeliğe bağlı olarak gelişebilecek olan, anne ve bebeğin hayatını tehlikeye atabilecek komplikasyonların önlemesine yönelik planlar yapılıp kararlar alınmıştır.