Müdürlüğümüz Tarafından Çocuk İhmal ve İstismarı Konulu Eğitim Düzenlendi

İl Sağlık Müdürlüğümüz tarafından, müdürlüğümüze bağlı Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi' nde  Çocuk İhmali ve İstismarı konulu bir eğitim toplantısı düzenlendi.

Müdürlüğümüz Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığına bağlı  Ruh Sağlığı Birimi  tarafından 22.10.2018 Pazartesi günü Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi Konferans Salonu'nda düzenlenen eğitime; Başkan Yardımcımız Uzm. Dr. Ali ATAR, birim çalışanlarımız, Çocuk İzlem Merkezi (ÇİM) görevlileri ve hastanedeki ilgili diğer sağlık personeli katıldı.

Düzenlenen eğitim programında katılımcılara
Çocuk İzlem Merkezi'nin tanıtımı ve işleyişinin yanı sıra çocuk ihmal ve istismarı konusunda çeşitli bilgiler verildi ve karşılaşılan sorunlar hakkında  karşılıklı görüş alış verişinde bulunuldu. 23.10.2018