İl Sağlık Müdürümüz Doç. Dr. Cahit POLAT Kovancılar İlçesindeki Sağlık Tesislerimizi Ziyaret Etti

İl Sağlık Müdürümüz Doç. Dr. Cahit POLAT, beraberinde bulunan Sağlık Hizmetleri Başkanımız Uzm. Dr. Ramazan GÜRGÖZE ve Başkan Yardımcısı Dr. Cihan TEKİN ile birlikte müdürlüğümüze bağlı Kovancılar Devlet Hastanesi başta olmak üzere ilçede bulunan sağlık tesislerimizi ziyaret etti.

08.11.2018 Perşembe günü düzenlenen ziyaret sırasında Kovancılar İlçe Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. İzettin GÜNAY’ tarafından karşılanan Sağlık Müdürümüz Doç. Dr. POLAT, hastanedeki birim ve servisleri gezerek, çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Daha sonra ilçede bulunan Toplum Sağlık Merkezi ve Aile Hekimliklerin ziyaret eden Sağlık Müdürümüz Doç. Dr. Cahit POLAT,  sağlık yöneticilerimiz ve çalışanlarımız ile bir süre sohbet etti ve  sunulan hizmetler hakkında bilgi aldı.