İl Sağlık Müdürlüğümüz Tarafından 2019 Yılı 2. Askom Toplantısı Düzenlendi

İl Sağlık Müdürlüğümüz tarafından 2019 yılı 2. Acil Sağlık Hizmetleri Koordinasyon Komisyonu (ASKOM) toplantısı düzenlendi.

28.03.2019 Perşembe günü İl Sağlık Müdürümüz Doç. Dr. Cahit POLAT’ ın başkanlığında olmak üzere  Müdürlüğümüz Toplantı Salonu’ nda düzenlenen toplantıya; Hizmet Başkanlarımız, idarecilerimiz, İl Ambulans Servisi Başhekimliği, ilimizdeki özel ve kamuya ait tüm il ve ilçe hastanelerin yöneticileri ve acil servis sorumlularından oluşan ASKOM üyeleri ve ilgili birim çalışanları katıldı.

İl Sağlık Müdürümüz Doç. Dr. Cahit POLAT’ ın açılış konuşması ile başlayan toplantıda 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri sırasında hastanelerde yatan hastaların talepleri doğrultusuna seçim sandıklarına taşınma talepleri ve alınacak tedbirler başta olmak üzere acil sağlık sorunları ve çözümleri konusunda karşılıklı görüş alışverişinde bulunularak, önümüzdeki dönemde yapılması planlanan konular ele alındı. 29.03.2019