İl Sağlık Müdürlüğümüz Tarafından 2020 Yılı 2.Askom Toplantısı Düzenlendi

İl Sağlık Müdürlüğümüz tarafından 2020 yılı 2.ASKOM (Acil Sağlık Hizmetleri Koordinasyon Komisyonu) toplantısı düzenlendi.

23.07.2020 Perşembe günü Müdürlüğümüz Sağlık Hizmetleri Başkanlığı tarafında düzenlenen toplantıya Hizmet Başkanlarımız, özel ve kamuya ait hastanelerin Yönetici ve Başhekimleri, İl Ambulans Servisi Başhekimi, Acil Servis sorumlusu hekimler ve ilgili çalışanlar katıldı.

112 Acil Sağlık Hizmetleri ve hastane acil servislerinin 2020 yılı çalışmalarının genel değerlendirmesiyle başlayan toplantıda il genelinde sunulan hizmetlerin kurumlar arası organizasyonu, vatandaşlara sunulan acil sağlık hizmetlerinin kalitesinin arttırılması ve işleyişinin kolaylaştırılmasına yönelik bilgilendirilme yapıldı.

Hizmetin sunumunda karşılaşılan sorunlar ve çözüm önerilerinin de ele alındığı toplantıda özellikle pandemi süreci ile ilgili olarak Sağlık Bakanlığı, Bilim Kurulu üyelerinin almış olduğu çeşitli karar ve tedbirlerin etkin sürdürülmesi konusunda karşılıklı görüş alış verişinde bulunuldu.23.07.2020

• UYAB9997.JPG