Pençe-Kilit Harekatı Bölgesinde Görev Yapan UMKE Personelimize Teşekkür Belgesi
29 Ağustos 2022

Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından yürütülmekte olan "Pençe- Kilit" Harekatı kapsamında Hakkari'de kurulan seyyar hastanedeki görevlerini tamamlayarak Elazığ'a dönen İl Sağlık Müdürlüğümüze bağlı Ulusal Medikal Kurtarma Ekiplerimize (UMKE), 112 ve diğer sağlık çalışanlarımıza İl Sağlık Müdürümüz Prof. Dr. Cahit POLAT tarafından “ Teşekkür Belgesi “ verildi.

Harekat bölgesindeki görevlerini üstün gayret ve başarıyla yerine getiren çalışanlarımız için İl Sağlık Müdürlüğümüzde bir tören düzenlendi. 26.08.2022 Cuma günü düzenlenen törene İl Sağlık Müdürümüz Prof. Dr. Cahit POLAT başta olmak üzere Hizmet Başkanlarımız, Başkan Yardımcıları, İl Ambulans Servisi Başhekimi ve çalışanlarımız katıldı.

Göreve katılan çalışanlarımız ile ayrı ayrı görüşen ve harekat bölgesindeki görevleri hakkında değerlendirmelerde bulunarak, bilgi alan İl Sağlık Müdürümüz Prof. Dr. Cahit POLAT, yaptıkları başarılı çalışmalardan dolayı çalışanlarımıza teşekkür etti ve başarılarının devamını diledi. Tören sonunda harekat bölgesindeki seyyar hastane'de görev yapan personelimize İl Sağlık Müdürümüz Prof. Dr. Cahit POLAT ve idarecilerimiz tarafından  “Teşekkür Belgesi” verildi.