Değerlendirme Toplantılarımızın 4’ncü Gününde Palu İlçe Devlet Hastanemizin Hizmetleri Değerlendirildi
26 Eylül 2024

İl Sağlık Müdürlüğümüz tarafından, hastanelerimize yönelik yapılan performans değerlendirme toplantılarının 4’ncü gününde, Palu İlçe Devlet Hastanemiz tarafından sunulan hizmetlerin ele alındığı "Değerlendirme Toplantısı" düzenlendi.

26.09.2024 Perşembe günü İl Sağlık Müdürümüz Dr. Emrah GECEKUŞU' nun başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya; Hizmet Başkanlarımız, Hastane yöneticileri, idareciler ve ilgili birim çalışanları katıldı.

Slayt sunumlar eşliğinde hastane verilerinin incelendiği toplantı sırasında  Palu İlçe Devlet Hastanesi’nin Ocak-Ağustos 2024 dönemindeki hizmetleri incelendi ve karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.