Değerlendirme Toplantılarımızın 4’ncü Gününde Sıradaki Hastanemiz; Maden Şehit Cengiz Erdur İlçe Devlet Hastanesi
26 Eylül 2024

İl Sağlık Müdürlüğümüz tarafından, hastanelerimize yönelik yapılan performans değerlendirme toplantılarının 4’ncü gününde, Maden Şehit Cengiz Erdur İlçe Devlet Hastanesi’nde sunulan hizmetlerin incelendiği "Değerlendirme Toplantısı" düzenlendi.

26.09.2024 Perşembe günü İl Sağlık Müdürümüz Dr. Emrah GECEKUŞU' nun başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya; Hizmet Başkanlarımız, Hastane yöneticileri, idareciler ve ilgili birim çalışanları katıldı.

Slayt sunumlar eşliğinde hastane verilerinin değerlendirildiği toplantı sırasında Ocak-Ağustos 2024 döneminde sunulan hizmetler incelendi ve karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.