Elazığ Şehir Hastanesi Açılış Öncesi Değerlendirme Ve Oryantasyon Eğitimleri Başladı

İlimizde yapımı hızla devam eden ve açılışına sayılı günler kalan Elazığ Şehir Hastanesi “Açılış Öncesi Kampüste Yaşam, Oryantasyon ve Motivasyon”  eğitimleri başladı.

15.04.2018 Pazar günü Müdürlüğümüze bağlı Sağlık Bilimleri Üniversitesi (SBÜ) Elazığ Eğitim ve Araştırma Hastanesi Toplantı Salonu’nda Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Yardımcımız Uzm. Dr. Ali ATAR ve Şehir Hastaneleri Koordinasyon Daire Başkanlığı Koordinatörü Ahmet ÜNER’in açılış konuşmaları ile başlayan toplantıya; Kamu Hastaneleri Genel Müdürlüğü Şehir Hastaneleri Koordinasyon Daire Başkanlığı personelleri, Sağlık Müdürlüğümüz ve bağlı sağlık tesislerimizin yöneticileri ve çalışanları ile birlikte Rönesans sağlık yetkilileri katıldı.

Müdürlüğümüz Eğitim Birimi sorumlusu Uzman Hemşire Benan DÜZGÜN KOCA, Şehir Hastanesi Koordinatörü Fatih GÜL ve Rönesans yetkilileri tarafından çalışanlarımıza yönelik olarak Sağlık Müdürlüğümüz Sosyal Tesislerinde ve SBÜ Elazığ Eğitim ve Araştırma Hastanesi Konferans Salonunda olmak üzere iki ayrı yerde  15 gün süre ile eş zamanlı verilecek eğitimlerde; Kamu Özel İşbirliği Modeli (KÖİ), Hasta Açısından Modelin Değerlendirilmesi ve Modelin Personel Özlük Haklarına Etkisi, Proje Sözleşmesi ve Şirket Hizmet Sözleşmeleri Yapısı, Kampüste Yaşam, Oryantasyon ve Motivasyon Eğitimi, Yardım Masası ve Süreç Yönetimi konularında katılımcılara çeşitli bilgiler verilecektir.

• 4168340b-a1f1-401d-94c8-9f8f43fe38be.jpg
  • IMG_6184.JPG