İl Sağlık Müdürümüz Doç. Dr. Cahit Polat Palu İlçesindeki Sağlık Tesislerimizi Ziyaret Etti

İl Sağlık Müdürümüz Doç. Dr. Cahit POLAT, İlimize bağlı Palu ilçesindeki sağlık tesislerimize yönelik bir ziyaret ve çalışma gezisi düzenledi.

Hizmet Başkanlarımızın katılımı ile 16.07.2018 Pazartesi günü gerçekleştirilen ziyaret kapsamında İl Sağlık Müdürümüz Doç. Dr. Cahit POLAT, Müdürlüğümüze bağlı Palu Devlet Hastanesi, Çakırkaş 112 Acil Sağlık İstasyonu ve Aile Sağlık Merkezi’ni gezerek, incelemelerde bulundu.

Sağlık tesislerimizin işleyişi ve sunulan hizmetler hakkında başta Palu Devlet Hastanesi Başhekimimiz Uzm. Dr. M. Hatip TAŞVEREN olmak idarecilerimizle bir araya gelerek karşılıklı görüş alış verişinde bulunan İl Sağlık Müdürümüz Doç. Dr. Cahit POLAT ve beraberinde bulunan Hizmet Başkanlarımız daha sonra servisleri gezerek hastalarımız ve  çalışanlarımızla bir süre sohbet ederek, taleplerini dinledi ve iyileştirmeler hakkında not aldı.

• P5.JPG
  • P7.JPG